Ενημέρωση για την αποστολή NEWSLETTER και Αλληλογραφίας

Η εταιρεία ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ΕΛΑΣΤΡΟΝ», (με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, Λεωφ. Αγ. Ιωάννου, θέση Αγ. Ιωάννης, ΑΦΜ 094018802, τηλ. 2105515000, email privacy@elastron.gr) ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ζητάει τη συγκατάθεσή σας για να σας αποστέλλει στο e-mail σας ενημερωτικό/διαφημιστικό υλικό (newsletter) για τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες της καθώς και για τυχόν απορίες σε επιμέρους ερωτήματα που της απευθύνετε.

Το e-mail σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΛΑΣΤΡΟΝ και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτα μέρη, ακόμα και αν το newsletter αφορά προϊόντα ή/και υπηρεσίες τρίτων εταιρειών, με τις οποίες η ΕΛΑΣΤΡΟΝ συνεργάζεται.

Μόλις μας δηλώσετε το e-mail σας, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μας έχετε δώσει συγκατάθεση σας για την αποστολή newsletter από την ΕΛΑΣΤΡΟΝ. Η δήλωση συγκατάθεσης σας θα τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλονται newsletter από την ΕΛΑΣΤΡΟΝ και σε κάθε περίπτωση όχι για περισσότερο από 6 μήνες από τη αίτηση ανάκλησής σας, όπως αναλύεται παρακάτω.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν κομμάτια πληροφορίας που αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και τα οποία μας στέλνετε σε κάθε σας επίσκεψη. Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και για να μετράμε τις επιδόσεις του της ιστοσελίδας μας και να εξάγουμε στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των υπηρεσιών μας. Οι περισσότεροι browsers αποδέχονται τα cookies αυτόματα, ωστόσο μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά του browser σας από τις ρυθμίσεις του. Έχετε ωστόσο υπόψη, ότι τα cookies είναι απαραίτητα για τις περισσότερες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter της ΕΛΑΣΤΡΟΝ και αναφέρει ότι : «διαγραφείτε από το newsletter πατώντας εδώ» ή αποστέλλοντας email στο privacy@elastron.gr αναφέροντας ότι «Επιθυμώ να διαγραφώ από τη λίστα newsletter της ΕΛΑΣΤΡΟΝ». Η αίτηση/δήλωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας δεν θα τηρείται για περισσότερο από έξι μήνες, από την ημερομηνία που υποβλήθηκε η αίτηση.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, το οποίο μπορείτε να ασκήσετε με αποστολή αίτησης στην ΕΛΑΣΤΡΟΝ στο e-mail στο privacy@elastron.gr.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η αποστολή newsletter παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, 210 6475600 ).

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΛΑΣΤΡΟΝ και την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email privacy@elastron.gr ή στο τηλ. 2105515000.

Οδός Αγ. Ιωάννου, Αγ. Ιωάννης, 193 00 Ασπρόπυργος Τ: 210 55 15 000 F: 210 55 15 015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ συμμορφώνεται και τηρεί τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 679/2016 GDPR). Με βάση τη νομοθεσία αυτή η ΕΛΑΣΤΡΟΝ τηρεί και διαχειρίζεται αρχείο προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Ειδοποίηση Απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σας αφορά: Πολιτική Απορρήτου