Η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. Χαλυβουργικά Προϊόντα συστήθηκε το 1958 ως Εταιρία Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν. ΣΙΜΟΣ. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών με αριθμό 7365/06/Β/86/32 και σήμερα κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά των χαλυβουργικών προϊόντων και μεταλλικών υλικών δόμησης. Με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο αποτελεί τον κύριο επεξεργαστή και μεταπωλητή προϊόντων χάλυβα και θερμομονωτικών πάνελ στην Ελλάδα με ισχυρές διεθνείς και μακροχρόνιες εγχώριες συνεργασίες.

Η αγορά των χαλυβουργικών προϊόντων και μεταλλικών υλικών δόμησης είναι ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χώρος που απαιτεί αξιόπιστα προϊόντα, ισχυρές βάσεις και στρατηγικό σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα κλάδο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την έντονη διακύμανση των τιμών των πρώτων υλών, ο οποίος ακολουθεί ήπια πορεία ανάπτυξης τόσο όσον αφορά την κατανάλωση, όσο και την παραγωγή, και δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους ισχυρούς παίχτες που κινούνται μελετημένα με όπλο την αξιοπιστία και την εμπειρία τους. Με το ρυθμό ανάπτυξης να αναμένεται να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα, η παγκόσμια αγορά αποτελεί γόνιμο έδαφος εξέλιξης για δυναμικές εταιρείες όπως η ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα, που διαθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντων.

Η ισχυρή παρουσία της Εταιρίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της που αποτελούν και την ειδοποιό της διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εμπειρία μισού αιώνα εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας χάλυβα, λαμαρινών, ειδών σιδήρου και μεταλλικών υλικών δόμησης, συναντά τις σύγχρονες διαδικασίες και την υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας τα ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών με προμηθευτές από όλο τον κόσμο, η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα προχωρά στο μέλλον με σταθερά βήματα που εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξή της και την ενίσχυση της οικονομικής ισχύος της.

Η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα δεν κάνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας, για αυτό συνεργάζεται με τους καλύτερους για να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στο ευρύ πελατολόγιο της που την εμπιστεύεται και τη στηρίζει. Με στόχο τη διείσδυση στις αγορές των Βαλκανίων και της Ευρώπης ενισχύει την παρουσία της με νέες στρατηγικές συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στα αναπτυξιακά της πλάνα. Κοιτώντας μπροστά, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της αγοράς, η Εταιρία ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα προχωρά δυναμικά υλοποιώντας τα σχέδιά της. Η οικονομική της ευρωστία και η προτίμηση των συνεργατών και πελατών της, αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των σωστών επιλογών της μέχρι τώρα και οδηγό για τις κινήσεις του μέλλοντος.

Οδός Αγ. Ιωάννου, Αγ. Ιωάννης, 193 00 Ασπρόπυργος Τ: 210 55 15 000 F: 210 55 15 015
Γ.Ε.Μ.Η. 121572960000

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ συμμορφώνεται και τηρεί τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 679/2016 GDPR). Με βάση τη νομοθεσία αυτή η ΕΛΑΣΤΡΟΝ τηρεί και διαχειρίζεται αρχείο προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Ειδοποίηση Απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σας αφορά: Πολιτική Απορρήτου