"ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Οκτώβριος 04, 2011

Το 7ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011. Η προσέλευση ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο για τις επιστημονικές παρουσιάσεις όσο και για τις εταιρίες που συμμετείχαν στην παράλληλη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους υποδοχής του Συνεδριακού Κέντρου. Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ  και η CORUS-ΚΑΛΠΙΝΗΣ-ΣΙΜΟΣ  από το Περίπτερο 19  παρουσίασαν τα νέα προϊόντα του Ομίλου (SYMDECK 50, SYMDECK 100, SYMDECK 150, ECOPANEL FR).  

 Στο μεσοδιάστημα του συνεδρίου έγινε παρουσίαση του ομίλου ΕΛΑΣΤΡΟΝ από στέλεχος της επιχείρησης και παρουσίαση των πιστοποιημένων προϊόντων SYMDECK 73 και METALDECK από τον  Δόκτωρ Πολιτικό Μηχανικό Κύριο Κωνσταντίνο Τζάρο. 

Τέλος, σχετικά με το διαγωνισμό που έγινε στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες  μπόρεσαν  να δηλώσουν συμμετοχή και να  διεκδικήσουν  ένα από τα τρία προγράμματα λογισμικού το INSTANT STEEL, το POWER CONNECT και το STATIK-6 που πρόσφερε ο Όμιλος ΕΛΑΣΤΡΟΝ μαζί με τις εταιρίες CCS, CONSTRUSOFT και CUBUS HELLAS αντίστοιχα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε όλους για αυτό.

Οι τρεις μεγάλοι νικητές είναι:

·  Η  Κυρία Ξέρα Χριστίνα κέρδισε το πρόγραμμα INSTANT STEEL, 

·  Ο Κύριος Βαζούρας Κωνσταντίνος κέρδισε το πρόγραμμα  POWER CONNECT

·  Η Κυρία Ηλιοπούλου Ζωή κέρδισε το πρόγραμμα STATIK-6. 

Οδός Αγ. Ιωάννου, Αγ. Ιωάννης, 193 00 Ασπρόπυργος Τ: 210 55 15 000 F: 210 55 15 015
Γ.Ε.Μ.Η. 121572960000

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ συμμορφώνεται και τηρεί τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 679/2016 GDPR). Με βάση τη νομοθεσία αυτή η ΕΛΑΣΤΡΟΝ τηρεί και διαχειρίζεται αρχείο προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Ειδοποίηση Απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας και σας αφορά: Πολιτική Απορρήτου